Laat uw hond uit voor dat je hem brengt en breng hem niet met een volle maag. Zo kunnen ongelukjes vermeden worden.

Maak het afscheid kort anders maak je je hond onzeker. 

Er wordt niet bij de hond gebleven. De meeste honden zijn rustiger zonder baasje in de buurt. Met uitzondering van heel moeilijke honden en toestemming van Fur Future.

Medische aandoeningen / problemen moeten altijd vermeld worden!

Kom op tijd, ben je te laat of verhinderd om je afspraak na te komen, verwittig me tijdig! Afspraken moeten minimum 24u vooraf geannuleerd worden. Bij een no-show of laattijdige annulatie wordt er 100% van de trimbeurt aangerekend.

Bij aankomst vermeld ik het uur van afhalen of verwittig ik u via sms/belletje als de hond klaar is. Gelieve het ophaaluur te respecteren en geen uren later om uw hond te komen. Dit is niet fijn voor mij en ook niet voor uw hond. 

Betalen kan cash of via bankapp (PayConiq).

Heb je een nieuwe pup is huis ? Kom dan langs voor een gratis puppygewenning. Dit kan tot de leeftijd van 4 maand, maak hiervoor ook een afspraak zodoende dat ik hiervoor voldoende tijd kan inplannen.

Geen loopse teefjes of honden met vlooien. Indien ik aan uw hond begonnen ben en ik zie vlooien, zal ik hem/haar wassen met anti vlooien shampoo. Er wordt een extra van 10 euro gerekend! Nabehandeling is noodzakelijk!

Als baasje heb je zelf de verantwoordelijkheid om voor uw hond te zorgen. Borstel en kam uw hond voldoende om klitten te vermijden. Weet je niet hoe vaak je best borstelt en met welk materiaal? Vraag dit dan, ik help u hierbij graag verder !